Print dit eigendom

8 Lake District

Ref. 2211556 85 m²
"8 Lake Garden" is 1 van de 3 gebouwen van het prachtige project "Lake District" en  biedt een divers en ruim aanbod aan hypercomfortabele appartementen. Hoge raampartijen en riante leefterrassen zorgen ervoor dat licht en ruimte helemaal in balans zijn. Vanuit verscheidene appartementen kan je bovendien zowel ’s avonds als overdag genieten van een uniek uitzicht op de zee of de polders. De duurzame en kwaliteitsvolle materialen garanderen een hoogwaardige afwerking in stijl. 

De speelse bouwvolumes, waar fraaie daktuinen met inheemse planten worden aangelegd, zorgen voor een natuurlijke integratie van het gebouw in de groene omgeving. De onregelmatige terrassen en grote raampartijen minimaliseren de scheiding tussen binnen en buiten en zorgen voor een buitengewone woonbeleving. De onregelmatige terrassen en grote raampartijen minimaliseren de scheiding tussen binnen en buiten en zorgen voor een buitengewone woonbeleving.

We bespreken graag met jou je individuele wensen en verlangens dus maak een afspraak voor het inkijken van de plannen van dit uniek project.
Type Slpks. Prijs Meer info
Appartement 2 € 457 000 Meer info
Appartement 3 Verkocht
Bouwjaar 2021
Bouwtype Gesloten
Totale opp. 85 m²
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Ja
Beschermd erfgoed Nee
€ 457 000 Vraagprijs


Het Zoute +32 50 631 631
Duinbergen +32 50 530 830

Nog niet helemaal overtuigd?

Wenst u nog meer informatie of heeft u gewoon nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op!