Lake District - The Tower

Ref. 2211162

Duinenwater 2-6, 8300 Knokke

Vraagprijs € 790 000
Het torengebouw heeft een prachtige en elegante architectuur die elke bezoeker zal bekoren. Het speelse en markante lijnenspel van luifels en terrassen zorgt voor een dynamiek waarop je nooit uitgekeken geraakt. Doordat de terrassen onregelmatig zijn vormgegeven hebben ze allemaal een eigen omvang en eigenheid. The Tower is dé eyecatcher van Lake District Knokke.

Een appartement in The Tower, dat is kiezen voor op-en-top stijlvol wonen. Licht en ruimte komen in elk luxe-appartement of penthouse helemaal tot hun recht dankzij de riante raampartijen. Met maar liefst dertien verdiepingen zie je de zon opkomen over de hele stad en weer ondergaan achter de verre horizon van het
binnenland. Je geniet van een weids uitzicht op de polders en de skyline van Knokke. Adembenemend mooi. Deze uitzonderlijke woonbeleving trekken we naadloos door naar het interieur: gezellige, moderne woonruimtes afgewerkt met duurzame en exclusieve materialen. Dit is wonen op hoog niveau.

We bespreken graag met jou je individuele wensen en verlangens dus maak een afspraak voor het inkijken van de plannen van dit uniek project.
Type Slpks. Prijs Meer info
Appartement 2 € 790 000 Meer info
Appartement 3
Penthouse 2

Algemeen

Bouwjaar 2021
Bouwtype Gesloten

Technisch

Technisch Score Extra info
Beglazing